Over The Top SEO
BİLGİ VE REZERVASYON:+90 242 814 68 00
WHATSAP İLETİŞİM:+90 553 104 83 66
KVKK POLİTİKAMIZ

Sigorta

Özel Sigorta Verileri

Sosyal Güvenlik Kurumu Verileri

Araç Bilgileri

Araç plakası, marka, model, model yılı, motor şasi numarası, ruhsat tescil tarihi, ruhsat örneği, hasarsızlık bilgileri

Uyum Bilgileri

Uyum kapsamında işlenen kişisel veriler

Denetim ve Teftiş Bilgileri

İç veya dış denetim faaliyetleri sırasında işlenen kişisel veriler

Yabancılarda Oturma İzni Bilgileri

Yabancılarda Oturma İznine Ait Bilgiler

Oda Bilgisi

Rezervasyon ve kullanıcı tarafından belirlenecek veri türleri v.b

EK 2- Kategorik Kişisel Veri İşleme Amaçlar

                       

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi

Erişim Yetkilerinin Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Talep / Şikayetlerin Takibi

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

İş Ortakları, Tedarikçilerin Bilgiye ve Tesislere Erişim Yetkilerinin Planlanması, Yönetimi

İş Ortakları, Tedarikçilerle Olan İlişkilerin Yönetimi

Faaliyetlerinin İlgili Mevzuata veya Şirket Prosedürlerine Uyumlulaştırma Planlama ve Yönetimi

EK 3 –Kişisel Verilerin Aktarıldığı Kişiler ve Aktarılma Amaçları

Rox Royal Kanun’un 8. ve 9. maddelerine uygun olarak katılımcı, müşterileri ve çalışanların kişisel verilerini aşağıda sıralanan kişi kategorilerine aktarabilir:

 

Veri Aktarımı Yapılabilecek Kişiler

Tanımı

Veri Aktarım Amacı ve Kapsamı

Denetçiler

İlgili mevzuat uyarunca denetim yetkisine sahip denetçiler

Mevzuatta belirlenen yetki ve görev sınırları

Gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişileri

Rox Royal faaliyetleri gereği ilişkide bulunduğu, işlem gerçekleştirdiği gerçek veya tüzel kişiler

Gerçekleştirilen iş ve işlem ile sınırlı

Hissedarlar

Rox Royal ile ortaklık ilişkisi kurmuş gerçek kişiler

Rox Royal’ın ticari faaliyetlerine ilişkin stratejilerin planlanması, yürütümü ve denetimi amacıyla sınırlı

İş Ortakları

Rox Royal’ın ürün ve hizmetlerinin tanıtımı ve pazarlanması, satış sonrası desteği gibi amaçlarla ilişkide olduğu iş ortakları, iş ortağı bankalar

İş ortaklığı kurulması ve yürütülmesi amaç ve faaliyetleri ile sınırlı

Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları

Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Daireleri vb. ilgili mevzuat hükümlerine gore Rox Royal’den   bilgi ve belge almaya yetkili kamu kurum ve kuruluşları

İlgili kamu kurum ve Kuruluşlarının kanuni yetkisine bağlı talep ettiği amaçla sınırlı

Kanunen Yetkili Özel Hukuk Kişileri

İlgili mevzuat hükümleri gereğince belirli şartlara uygun olarak kurulmuş ve bu çerçevede faaliyetlerini sürdüren  kurum veya  kuruluşları

Yürüttükleri faaliyet alanlarına  giren konular ile ilgili sınırlı

Müşteri

Rox Royal’ın sunduğu mal ve hizmetlerden yararlanan veya yararlanacak gerçek veya tüzel kişiler

Ürün ve hizmet satış ve pazarlaması kapsamıyla sınırlı 

Yönetim Kurulu Üyeleri

Rox Royal Yönetim Kurulu Üyeleri

Rox Royal Yönetim Kurulu Faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla sınırlı

Hizmet alınan, işbirliği yapılan kuruluşlar

Sözleşmeli hizmet alınan, işbirliği yapılan kuruluşlar

Sözleşme ve işbirliği protokol esasları ile sınırlı

Tedarikçi

Rox Royal’a veri işleme amaç ve istekleri doğrultusunda hizmet sunan taraflar

Rox Royal’ın dış kaynaktan ticari faaliyetlerini yerine getirmek için mal ve hizmetlerin tedarik edilmesi amacıyla sınırlı